Αστέρας Βλαχιώτη – Κηφισιά 0-1: Το ρεπορτάζ του αγώνα

Ήττα για τον Αστέρα Βλαχιώτη με παράπονα από την διαιτησία

Καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε στο πρώτο μέρος να κάνει το παιχνίδι της. Φάσεις εκατέρωθεν, αλλά όχι ουσία. Στο 16′ ο Αστέρας απείλησε με τον Ρόδη, όπως και στο 43′ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ενδιάμεσα η Κηφισιά είχε τη μεγάλη φάση. Η οποία ήταν προμήνυμα για τη συνέχεια. Στο 35′ σουτ του Οικονομίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Αθανασόπουλου. Με το πρώτο μέρος να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Στο 47′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Άντο. Το γκολ δεν ήρθε. Και το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 52′. Ο Τουλίκας ανέτρεψε τον Τετέι. Το πέναλτι καταλογίστηκε και ο Ντοριβάλ ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» για το 0-1. Ο Αστέρας Βλαχιώτη είχε την κατοχή της μπάλας στη συνέχεια, αλλά δεν έβγαλε μια φάση της προκοπής για να φέρει το ματς στα ίσα. Με την Κηφισιά να παίρνει το τρίποντο. Αστέρας Βλαχιώτη – Κηφισιά 0-1

Αστέρας Βλαχιώτη (Κ. Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Ζάννης (60′ Οφολίκουε), Λάμτσε, Λεωνιδόπουλος, Ζαΐμι (82′ Σταυρόπουλος), Άντο, Παπούλης (60′ Χριστόπουλος), Τσίπρας, Ρόδης (47′ Τουλίκας).

Κηφισιά (Ν Κούστας): Κολοβούρης, Παπαγγελής, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος (47′ Φ. Σόουζα), Οικονομίδης (89′ Κρητικός), Παυλάκης, Καλλέργης (80′ Τζέλι), Παπασάββας, Γιαννιτσάνης (47′ Ντοριβάλ), Τετέι (89′ Μκριτσιάν).

ΠΗΓΗ: overfm.gr