Με δύναμη και ορμή οι Καρυάτιδες στην Α’ Εθνική!

Έπειτα από την απόφαση της Ε.Π.Ο. να προχωρήσει στην οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω της εξάπλωσης του COVID19, σας ενημερώνουμε ότι οι Καρυάτιδες Σπάρτης, κατέχοντας την πρώτη θέση του ομίλου με 27 βαθμούς, και ρεκόρ 9 νίκες και μία ήττα, ετοιμάζουν βαλίτσες για τα σαλόνια της Α’ Εθνικής.

Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για το σωματείο μας ολοκληρώνεται με το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου.
Μπορεί να μην γίνεται σε γεμάτα γήπεδα και με ολοκληρωμένες τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, όπως το είχαμε φανταστεί, αλλά λαμβάνεται υπόψιν η υγεία και η ασφάλεια των αθλητριών, των προπονητών και των φιλάθλων, που για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία.

Μια χρονιά ιδιαίτερη για μας φτάνει στο τέλος της.

Το αποτέλεσμά της είναι προϊόν:

✔σκληρής δουλειάς των αθλητριών μας
✔εμπεριστατωμένου αγωνιστικού πλάνου και ορθής διαχείρισης έμψυχου δυναμικου του προπονητή μας, Χρήστου Ηλιόπουλου (Steve-c Ilio)
✔άμεσων και στοχευμένων ενεργειών αποκατάστασης τραυματισμών του φυσιοθεραπευτή μας, Χάρη Βελδέκη (Χαρης Βελδεκης)
✔εξαιρετικής προσπάθειας δημιουργίας νέων αθλητριών υπεύθυνου ακαδημιών, Νείλου Καρρά (Neilos Karras)
✔βιώσιμου οικονομικού σχεδίου και εφαρμογής νέων ιδεών περί ποδοσφαίρου της προέδρου, κας Καλλιρρόης Λαμπή (Καλλιρρόη Λαμπή), και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τέλος, τίποτα δε θα είχαμε καταφέρει χωρίς εσάς:

✔Χωρίς τους φιλάθλους μας, που μας ακολούθησαν σε κάθε αγώνα, εντός κι εκτός έδρας, δίνοντάς μας την ώθηση να επιτύχουμε τον στόχο μας.

✔Χωρίς τις επιχειρήσεις της πόλης μας, που σε δύσκολη οικονομική περίοδο, ήταν εκεί και μας βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να κάνουμε το μεγάλο βήμα, μέσα από την παροχή οικονομικής και ψυχολογικής στήριξης.

Τέλος, είμαστε ευγνώμονες:
✔στον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας, κο Τάκη Καρρά(Τάκης Καρράς), γιατί ήταν πάντα δίπλα μας, σε κάθε μας μικρό βήμα, όλα αυτά τα χρόνια
✔στις δημοτικές και περιφερειακές αρχές, που διετέλεσαν από την ίδρυσή μας, το 2014, μέχρι σήμερα για την εξαιρετική συνεργασία, με την ελπίδα αυτή η σχέση να εξελιχθεί και να δυναμώσει στο άμεσο μέλλον.

Με δύναμη και ορμή, για πρώτη φορά, ΜΑΖΙ, στην Α’ Εθνική.

Από το Γραφείο Τύπου
Καρυάτιδες ΓΠΣ Σπάρτης